Artikel Panas Dan Sensasi

News Update :

Artikel Berkaitan

Home » » PAS Sedang Di Landa Tsunami...Boleh Masuk Pawagam Ni!!!

PAS Sedang Di Landa Tsunami...Boleh Masuk Pawagam Ni!!!

Penulis : Unknown on Wednesday, 21 December 2011 | 13:58

Hahahaha......bila kita tgok Buletin Utama TV3 jam 8.00 malam pada 20 Disember 2011 yang lepas, macam budak2 pulak perangai kepimpinan PAS ni ye. Macam mana mau perintah negara kalau ahli-ahli parti PAS sesama sendiri bercakaran. Nak kata budak2, umur sudah tua......tapi boleh dikatakan tidak waras. Kcian delo......huhuhu......

Tapi seronok juga bila tgok mereka ni bercakaran sesama sendiri. Klu kita letak mereka dalam gelanggang boxing, sronok tgok ni. Klu tak pun, mgkin dalam gelanggang Maharaja Lawak Mega......buat lawak politik. Hihihi........

Memang hangat la klu kita lihat sekarang ni....hangat....memang hangat...Ambil kira kenyataan Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali, nampaknya apa yang berlaku kepada Datuk Dr Hasan Ali dan kemudiannya Nasaruddin Mat Isa yang membelanya...jelas parti itu sudah hampir ‘berpatah arang berkerat rotan’ dengan mereka.

Ekoran daripada itu, ramai di kalangan ahli parti itu sendiri yang macam tidak percaya dengar kenyataan beliau hentam secara terbuka kedua-dua mereka termasuk dakwa terperangkap dalam agenda UMNO.
Ia dihangatkan lagi dengan pendedahan Mustapha bahawa Dr Hasan, bekas Persuruhjaya PAS Selangor dan Nasharuddin, bekas Timbalan Presiden PAS jarang hadir mesyuarat parti.

Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar pula tumpang semangkuk macam tidak sabar-sabar mahu melihat Dr Hasan lenyap dengan kenyataan terbuka ‘mempersilakan' Exco Kerajaan Negeri Selangor itu keluar parti atas alasan hak negara demokrasi.
Rupanya kenyataan Ketua Penerangan PAS Selangor, Saari Sungib yang menyatakan ADUN Gombak Setia itu tidak cukup pencalonan dan tidak layak bertanding dalam PRU ke 13 telah membuka mata semua orang pada perang dingin yang serius PAS.
Apa lagi PAS.......BUBAR ja la.............jangan pasang angan2 mahu memerintah negara.
oleh :
kitahuman
Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
24 December 2011 at 00:26

NnI MENANDAKAN bahawa PR sdh menjadi lemah dan hampir lenyap

Post a Comment

Pautan

Blog 24/7

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger