Artikel Panas Dan Sensasi

News Update :

Artikel Berkaitan

Home » » ADUHAI PAS.......

ADUHAI PAS.......

Penulis : Unknown on Wednesday, 21 November 2012 | 14:21

Ini lah PAS bila dah mendapat boarding pass " Masuk Syurga " boleh kah mendoakan orang seislam mendoakan kemusnahan sesama umat. Sedangkan Baginda Junjungan Nabi Muhammad saw tidak pernah mendoakan umatnya untuk dibinasakan.!! apa dah jadi dengan PAS kini yang boleh menghukum manusia??? adakah mereka ini " BERSIFAT MA'SUM atau sudah bergelar Ulul Azmi... adakah mereka ini utusan Tuhan yang boleh mengampunkan umat manusia dan boleh memberikan syurga kepada pengikut PAS..... Adakah UMNO Islam itu berlainan Kalimah Syahadah ????

Boleh lah kalau PAS berdakwa dan memperjuangkan Islam dengan memasukkan Islam kepada kedua-dua pemimpin DAP ( Lim Guan Hing dan Karpal Singh )  kan mendapat pahala dan boleh menjadikan ianya satu perjuangan.

" Hidup adalah tidur sejenak, dan maut adalah kesadaran: dan manusia di antara keduanya adalah bayang-bayang yang berjalan "

Bila PRU ke 13 semuanya manis semua boleh jadi madu yang ditabur kepada rakyat... ini lah sikap PAKATAN janji sana sini tapi hingga kini belum menunaikan janji adakah orang-orang PAS sudah menunai janji. Kerana Janji dalam islam hendaklah ditunaikan dengan serta merta  kerana PAS sudah jadi Ulul Azmi ada kah benar ?????.

marilah kita lihat firman Allah dalam Al-Quran.

" Apakah ada kemungkinan jika kamu telah berkuasa, bahwa kamu akan merosak di muka bumi dan kamu putuskan kekeluargaan kamu ? ( Surah Muhammad (Ayat 22)) "

" Itulah orang-orang yang dilaknat oleh Allah, maka dituliskanlah mereka, dan dibutakan penglihatan-penglihatan mereka .  ( Surah Muhammad ( Ayat 23 )) "

" Apakah mereka itu tidak merenung al-quran? Atau adakah dalam hati mereka terdapat kunci-kunci ? ( Surah Muhammad ( Ayat 24))"

" Sesungguhnya orang-orang yang berkisar ke belakang mereka sesudah jelas bagi mereka jalan petunjuk, maka syaitanlah yang telah menipu mereka dan merayu mereka . ( Surah Muhammad (Ayat 25))."

" Wasatiyyah Tonggak Kesatuan Ummah " 

 PAS when've拿到登机牌去天堂LA祈祷的人祈祷破坏伊斯兰的兄弟情谊虽然他的主穆罕默德穆斯林祈祷永远不被破坏。发生了什么PAS现在可以惩罚的人无论他们是自然万无一失一个ULUL阿兹米......无论他们上帝的使者可以原谅人类,并能提供一个信徒伊斯兰教PAS巫统天堂.....不同的Word信条吗?

PAS可以berdakwa坚持伊斯兰教与伊斯兰插入DAP(Karpal辛格奖励可以把它的斗争

“人生是一张床时候和死亡的意识在它们之间一个行走的影子

GE至13都可以甜蜜蜜洒在...这是在这里和那里的态度民联的承诺但是现在为止没有答应PAS承诺迪伦承诺伊斯兰教排出立即这样迪伦PAS阿兹米ULUL是否真正吗?

让我们来看看神的话语“可兰经”

有一种可能性,如果你有权力,你将毁灭地球,你决定你的家人(古兰经穆罕默德(22节)


这些都是被诅咒的人谁真主,他们蒙蔽他们的梦想(古兰经穆罕默德(23节)


他们并没有反映”古兰经“或者在他们的心中钥匙呢?(古兰经穆罕默德(24节)


围绕他们回来后,他们明确指导,魔鬼欺骗了他们呼吁他们(古兰经穆罕默德(25节)的路径

支柱wasatiyyah联盟乌玛

 இந்த PAS when've போர்டிங் பாஸ் மக்கள் இஸ்லாமியம் உள்ள சகோதர அழிவு பிரார்த்தனை லா ஜெபிக்க முடியும் "சொர்க்கம் செல்ல" தான் உள்ளது. அவரது இறைவன் முஹம்மது முஸ்லிம்கள் பிரார்த்தனை போது அழிக்கப்பட்டன வேண்டும் என்றும்.! என்ன மக்கள் தண்டிக்க முடியாது என்று இப்போது PAS நடக்கும்? அவர்கள் "இயற்கை தப்பில் விழாத அல்லது அவர் ஒரு Ulul ஆஸ்மி இல்லை ... அவர்கள் மனித மன்னிக்க மற்றும் இஸ்லாமியம் PAS அம்னோ தனது ஆதரவாளர்கள் ஒரு புகலிடமாக வழங்க முடியும் கடவுளின் தூதுவர்களாக இருக்கின்றனர் என்பது ..... வேறுபட்ட வார்த்தை க்ரீட் இருக்கிறீர்களா?

PAS berdakwa மற்றும் இரண்டு DAP (லிம் Guan ஹிங் மற்றும் கர்பல் சிங்) சரியான பரிசு இஸ்லாமிய நுழைவு கொண்ட இஸ்லாமியம் நிலைநிறுத்த அது ஒரு போராட்டம் செய்ய முடியும்.

": அவர்கள் இடையில் மனிதன் ஒரு நடைபயிற்சி நிழல் வாழ்க்கை ஒரு கணம் ஒரு படுக்கை, மற்றும் இறப்பு உணர்வு இருக்கிறது"

13 GE அனைத்து முடியும் போது அனைத்து இனிப்பு தேன் மக்கள் தெளிக்கப்படும் ... இந்த இங்கே மற்றும் அங்கே அணுகுமுறை PAKATAN சத்தியம் ஆனால் இப்போது வரை PAS அதன் சத்தியம் என்று மக்கள் உறுதியாக இல்லை. DUREN என்பதை உண்மை இல்லை ஆஸ்மி Ulul Pas மிகவும் இஸ்லாமியம் பற்றிய DUREN வாக்குறுதி forthwith டிஸ்சார்ஜ் வேண்டும்??.

எங்களுக்கு குர்ஆன் இறைவனின் வார்த்தை பார்த்து விட்டு.

"நீங்கள் பூமியில் அழிக்க நீங்கள் உங்கள் குடும்பத்தை முடிவு என்று நீங்கள் சக்தி இருந்தால் ஒரு வாய்ப்பு, உள்ளதா? (சுரா முஹம்மது (வசனம் 22))"


"இந்த அல்லாஹ், அவர்கள் dituliskanlah மூலம் சபித்து, அவர்களது தரிசனங்கள் கண்மூடித்தனமாக இருந்தது யார் மக்கள். (சுரா முஹம்மது (வசனம் 23))"


"அவர்கள் குர்ஆன் மீது பிரதிபலிக்க, அல்லது அவர்களின் இதயங்களில் இல்லை என்ன சாவி? (சுரா முஹம்மது (வசனம் 24))"


"அவர்கள் வழிகாட்டல் பாதை, அவர்களை ஏமாற்றி அவர்கள் வேண்டுகோள் விடுத்தார். (சுரா முஹம்மது (வசனம் 25)) என்று பிசாசு அழிக்க பின்னர் அவர்கள் திரும்பி வருவது யார் அந்த."

"தூண்கள் wasatiyyah ஒன்றியம் Ummah"
Share this article :

+ comments + 2 comments

6 December 2012 at 22:07

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

HatiKita
7 January 2013 at 22:34

PAS jangan salah tafsir dan mengeluarkan kenyataan yang seolah-olah mereka tahu segalanya.

Post a Comment

Pautan

Blog 24/7

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger