Artikel Panas Dan Sensasi

News Update :

Artikel Berkaitan

Home » » Panas : Nik Aziz Pemimpin Sekutu Pakatan Rakyat Mahu Saman Utusan Malaysia

Panas : Nik Aziz Pemimpin Sekutu Pakatan Rakyat Mahu Saman Utusan Malaysia

Penulis : Unknown on Tuesday, 20 November 2012 | 13:11


APAKAH sebenarnya cerita yang berlaku ekoran tindakan Nik Aziz ni yang mendakwa UMNO Murtad? Akhbar Utusan Malaysia bertarikh 19.11.2012 mengeluarkan kenyataan Nik Aziz berkaitan perkara berkenaan. Betul kah Nik Aziz keluarkan kenyataan tersebut?

TETAPI!!!.....Nik Aziz telah menafikan melalui laman Facebook nya menafikan dakwaan tersebut dan menuduh akhbar Utusan Malaysia menabur FITNAH.


TETAPI!!!....Apa pula cerita Nik Aziz semasa temuramah yang dibuat ke atasnya berkaitan isu murtad dalam video di Youtube ini??? Tepuk dada, tanya selera. Ikuti Video berikut :
Share this article :

+ comments + 1 comments

6 December 2012 at 22:06

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

Pautan

Blog 24/7

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger