Artikel Panas Dan Sensasi

News Update :

Artikel Berkaitan

Home » » 3 Nilai Buruk Pakatan

3 Nilai Buruk Pakatan

Penulis : Unknown on Monday, 25 June 2012 | 11:17PULAU CAREY: Pembangkang menyemai tiga nilai buruk dalam kalangan rakyat negara ini yang boleh menghakis keharmonian dan menjejaskan pembangunan negara, kata Datuk Seri Najib Razak. Perdana Menteri berkata, nilai buruk itu adalah janji tidak pernah ditepati, budi tidak perlu dihargai serta hutang tidak perlu dibayar.

"Apabila mereka berjanji, itu hanya janji politik mereka saja. Apabila kita berbudi (memberi bantuan kepada rakyat) mereka akan sakit hati...

“Hutang pula mereka tidak mahu bayar sedangkan ia ajaran agama dan roh diseksa apabila hutang tidak dibayar,” katanya pada pelancaran Pusat Pemulihan Dalam Komuniti (PDK) Ku Sihat Peringkat Kebangsaan di Pulau Carey, Kuala Langat, semalam.

Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
18 September 2012 at 15:48

buyuk ini tulisan ini,jangan jangan orang umno yg tulis ini ,kaki tipukan.....

6 December 2012 at 22:06

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

Pautan

Blog 24/7

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger