Artikel Panas Dan Sensasi

News Update :

Artikel Berkaitan

Home » » Parti SAPP Pergunakan Pemegang Passport Untuk Berkempen???..... "Pembuyuk"!!!

Parti SAPP Pergunakan Pemegang Passport Untuk Berkempen???..... "Pembuyuk"!!!

Penulis : Unknown on Friday, 26 April 2013 | 14:32

"PEMBUYUK.....PEMBUYUK" punya parti SAPP Sabah ni. Mereka bising memperjuangkan supaya tiada aktiviti PTI di Sabah ini dan mendesak kerajaan untuk menghapuskannya TETAPI terbongkar pula cerita bahawa SAPP menggunakan bukan warganegara/pemegang passport untuk berkempen di Lahad Datu.

Menurut sumber, aktiviti parti SAPP tersebut dapat dikesan apabila beberapa markas SAPP di sana "mengimport" tenaga luar.

Bukan setakat itu sahaja, jentera SAPP yang berkempen dari rumah ke rumah di sekitar bandar Lahad Datu juga merupakan bukan pengundi iaitu pemegang passport. Mereka juga dikatakan adalah orang yang sama di"pergunakan" oleh SAPP semasa penamaan calon pada 20 April lepas.

Tapi apa yang paling teruk lagi berkaitan dengan parti SAPP ini ialah markas mereka beroperasi menggunakan "KOMPUTER 1MALAYSIA" seperti dalam gambar di atas. Gilaaaaa SAPP ni....!!!!

Cakap jak lebih tetapi tidak serupa bikin. Apa punya Yong Teck Lee!!!!!  
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
2 May 2013 at 14:49

Minta maaf bro kamu ada pergi periksa ini orang2 ini menggunakan passport untuk berkempen? Yang saya tahu BN membawah calon import dari semporna PRU13. Kenapa orang lahad datu tidak boleh mengurus daerah mereka sendiri? Pada hemat saya cuma anak jati lahad datu saja yang tahu masalah di lahad datu. Kami anak lahad datu mahu orang lahad datu mengurus kami.

9 May 2013 at 10:45


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

Pautan

Blog 24/7

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger