GARA-GARA taksub dengan perjuangan yang dibawa oleh Pakatan Rakyat (PR), penyokong-penyokong PR Sabah terus menerus menyokong perjuangan seperti yang terdapat dalam "Buku Jingga". Pemikiran mereka diracuni oleh PR sehinggakan tidak meneliti dengan lebih mendalam akan hakikat sebenar perjuangan yang dibawa oleh PR.
Lain pula ceritanya di negeri Kedah yang diperintah oleh PAS. PAS Kedah mulai sedar dari mimpi... habis air Liur dah bertali-tali bagi ceramah politik setiap malam.
Mereka, PAS, DAP dan PKR yang merancang Buku Jingga yang kini mereka juga yang kata tidak sesuai dilaksanakan? Bila agaknya mereka nak jadi cerdik? Kalau bercampur dengan golongan ini, sampai bila-bila pun takkan cerdik.. tapi kalau bab menghalalkan apa yang haram, merekalah orangnya.
PRN-17 SABAH: GRS BERSAMA PH
-
PADA Ahad, selepas Mesyuarat AMT GRS, dalam edaran akhbar yang dikeluarkan
Setiausaha Agung parti, bahawa parti telah memutuskan meneruskan kerjasama
kera...
5 weeks ago
Post a Comment