Artikel Panas Dan Sensasi

News Update :

Artikel Berkaitan

Home » » PARTI STAR KENA HALAU "MACAM ANJING"????

PARTI STAR KENA HALAU "MACAM ANJING"????

Penulis : Tukang Carut on Saturday, 6 April 2013 | 18:46

AL-KISAH....... Sekumpulan ahli parti STAR berkempen dari rumah ke rumah di sekitar Pekan Nabawan baru-baru ini.  Mereka menyebarkan fitnah Kerajaan BN akan ambil tanah di Pensiangan sebaik sahaja menang PRU-13...

Dengar-dengar.... Orang kampung HALAU mereka keluar.... "PENIPU punya STAR!!!".... Betul ka?

INI BARU LAAAAA!!!!
Share this article :

+ comments + 8 comments

Anonymous
8 April 2013 at 21:55

TIADA MUDAL MAU CAKAP TIPU JALAH....INI ZAMAN APA YA STAR...PARTI YANG SANGAT RASIS DI DUNIA....EN JEFFERY MAU JADI RAJA NORTH BORNEO....KAKKAHKAH...KAMI PKR MIMANG TID SUKA SI JEFFERY INI

Anonymous
12 April 2013 at 16:29

Jeffey Kitingan pemimpin yang tak laku, tamak haloba...!!!

orang borneo
24 April 2013 at 21:21

cakap baik baik sikit kawan nanti hang kena sumpitan borneo baru lu tau orang borneo ni penyabar tapi kalau da hilang sabar nanti baru lu orang tau kalau lu belum lahir pada tahun1963 baca lah sejarah apa itu 20 point apa itu batu sumpah dan apa itu atonomi untuk sabah faham ini yang di tuntut oleh orang sabah sebanarnya....

Rakyat Sabah
28 April 2013 at 17:42

Iya ba, cakap DDJK pemimpin tamak haloba..U buktikan, baru cakap..tak ada bukti bagus tutup mulut..berdosa..

nabawan onsoi
28 April 2013 at 17:46

Astaga..penulis blog, u ni tak pasti sudah tulis di blog ini..jangan suka fitnahlah bos..tulis apa yang betul, cukup..

Anonymous
28 April 2013 at 21:47

Hallo Dato Jeffery,kalau kau menang pilihanrayakali ini kau nak bawa sabah keluar dari malaysia...ya!..ha,bawalah sesuka hati kau,tapi sebelum kau bawa sabah keluar dari malaysia kau kena undi balik suara-suara rakyat sabah samada YA atau TIDAK jangan ikut hati..K.kalau yang 20 perkara tu kita orang semua sokong tapi jangan sekali-kali bawa SABAH keluar dari MALAYSIA.Tau tak,ada saja pengintai negara luar untuk merebut SABAH..fahamkah!!!!...

Anonymous
28 April 2013 at 22:06

Kita pun belum lahir lagi tahun 1963,walaubagaimana pun ini sabah bukannya di rampas oleh semananjung.Pernah tak lu dengar sabah berperang dengan semananjung?...tiada kan?..setahu saya selatan filipina yang mau merampas ini sabah last-last sarawak pun terikut juga..ini yang kita takutkan.Kalau pun parti STAR yang dapat memerintah SABAHamnya,janganlah SABAH di bawa keluar dari MALAYSIA.Jadi apa main sumpit-sumpit..?Paaaammm...!!.

Anonymous
28 April 2013 at 22:11

Kau mau sumpit?..sumpit lah.sumpit terus si Jamalul Kiram,itu baru OK.Jangan sumpit orang sabah.

Post a Comment

Pautan

Blog 24/7

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger